Szolgáltatások

CNC esztergálás

Esztergálás

Vállalatunk fő profilja a közepes és nagyszériás CNC forgácsolás. CNC esztergáink hajtott szerszámmal is rendelkeznek, így a kész vagy félkész termékek lehetnek egy vagy akár több tengelyűek is, amelyek tartalmazhatnak marást, vágást, lapolást és furatot is. Ezt egy felfogásban el tudjuk végezni.

Az alapanyag minősége szinte bármilyen lehet: szerszámacél, saválló, alumínium, réz, edzett acél, akár műanyag is. A CNC esztergálási műveleteket maximalizált hatékonysággal és minőségben végezzük. A CNC vezérlésű, automatizált gépeinkkel költséghatékonyan tudunk gyártani.

Célunk, hogy vevőink visszatérjenek és hosszútávú együttműködést alakítsunk ki velük.

Jelenleg 15 darab gép áll rendelkezésünkre, amellyel kiszolgáljuk vevőink igényeit. A gépek kezelését és programozását tapasztalt kollégáink végzik. Rugalmasságunknak és rövid szállítási határidőinknek köszönhetően sok elégedett ügyfelet tudhatunk vásárlóink körében.

Szerelés és csomagolás

A vevő igényeinek komplex kiszolgálás érdekében szerelési és csomagolási műveleteket is végzünk. Kiemelt fontosságú számunkra partnereink elégedettsége.

Az igényeknek megfelelően célgépekkel végzett szegecselést, csapolást, csavarbehajtást és szerelési műveleteket hajtunk végre, így akár több komponensű bonyolult alkatrészek összeállítását is vállaljuk.

A kész vagy félkész termékeket csomagoljuk, megfelelően előkészítjük a szállításra. Az általunk legyártott minőségileg ellenőrzött alkatrészek szerelési műveleteit szakmailag jól felkészült kollégáink végzik. Vevőink által szállított alkatrészek félkész vagy készre szerelését is vállaljuk.

Kész termék szerelése

Vállalatunknál ISO 9001:2015 rendszer keretein belül végzett folyamatok biztosítják partnereink felé a minőség magas szinten tartását. A vevői igényeknek megfelelően végzünk funkcionális tesztet, méréseket, idomszeres ellenőrzést.

Környezettudatosságunkat ISO 14001 rendszerrel támogatjuk